MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Decydująca faza Jastrzębskiego Budżetu Obywatelskiego. Rozpoczęło się głosowanie

NOWE
Decydująca faza Jastrzębskiego Budżetu Obywatelskiego. Rozpoczęło się głosowanie

Zobacz, jak będzie wyglądać droga piłkarzy Wisły w europejskich pucharach

Zobacz, jak będzie wyglądać droga piłkarzy Wisły w europejskich pucharach

Polecamy

Koncert Brodki w Katowicach! „O.Sadza” – wyjątkowa trasa koncertowa

Koncert Brodki w Katowicach! „O.Sadza” – wyjątkowa trasa koncertowa

Jestem fanką Destiny 2 i nowy zwiastun mnie zaniepokoił. Dlaczego?

Jestem fanką Destiny 2 i nowy zwiastun mnie zaniepokoił. Dlaczego?

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami