Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Luna udała się po pomoc do wiedźm! Wiemy, czy czar zadziałał na Eurowizji - są wyniki

GORĄCY TEMAT
Luna udała się po pomoc do wiedźm! Wiemy, czy czar zadziałał na Eurowizji - są wyniki

W Polsce mamy najszybsze zwierzę na świecie! Poznajcie je [ZDJĘCIA]

W Polsce mamy najszybsze zwierzę na świecie! Poznajcie je [ZDJĘCIA]

Polecamy

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach

Strefa Biznesu: specjalne wydanie na XVI Europejski Kongres Gospodarczy w Katowicach

To najgroźniejszy polski wąż. Po jego ukąszeniu działaj szybko!

To najgroźniejszy polski wąż. Po jego ukąszeniu działaj szybko!

Relacje „Przyjaciół” w realu. 20 lat temu wyemitowano ostatni odcinek tego serialu

Relacje „Przyjaciół” w realu. 20 lat temu wyemitowano ostatni odcinek tego serialu