Jastrzębie: kulinarne warsztaty pod znakiem wielkanocnych przysmaków [ZDJĘCIA]
Tym razem zajęcia poprowadzili uczniowie Zespołu Szkół Gastronomicznych w Żarkach, tegoroczni maturzyści - Szymon Damijan i Karol Maślanka. Motywem przewodnim było „Wielkanocne gotowanie”. Panowie zaprezentowali pastę z awokado na bagietkach oraz pieczeń rzymską podaną z sosem chrzanowym.
Młodzi kucharze z dużym humorem podeszli do sprawy gotowania, udowadniając w ten sposób, że przygotowywanie potraw może sprawić dużą frajdę i przyjemność. Miła atmosfera udzieliła się wszystkim uczestnikom warsztatów, a przygotowane potrawy smakowały wybornie.
Informacja: GOK Poraj
Młodzi często pracują latem. Głównie bez umowy
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?